مواد لازم:
فیله سینه مرغ 1 تکه
نمک، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
آرد سفید 2 فنجان
ماء الشعیر 1 عدد
آب زعفران 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.
فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.
داخل ظرفی 1 لیوان دلسترمیریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود وحالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.
سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.
روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناورباشد.
برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه وشاهی استفاده میکنیم.