مواد لازم
زرده تخم مرغ 4 عدد
شكر 1/2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
شير 1/2 - 1 پيمانه
ورقه ژلاتين 4 عدد
كاكائو 1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
زرده هاي تخم مرغ رابا شكر و وانيل بزنيد ، تا سفيد رنگ و كشدار شود .
بعد شيررا بجوشانيد . ورقه ژلاتين را حدود دو دقيقه در كمي آب سرد خيس كرده ، سپس در شير بريزيد. شير و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده ، كرم را به دو قسمت تقسيم نموده ، يك قسمت را با كاكائو رنگي كنيد .
سپس يكي ار رنگهاي كرم را به دلخواه انتخاب كنيد در ليوان ريخته كمي در فريزر قرار دهيد ، تا تقريباَ خودش را بگيرد .
بعد رنگ بعدي را روي آن ريخته به همين ترتيب كرم را روي هم ريخته و در يخچال قرار داده تا كاملاَ كرم بسته شود .