قیمت هتل آپارتمانهای مشهد آموزش نسخه خوانی در داروخانه

پکیج آموزشی اصول نسخه خوانی در داروخانه به همراه صد ها نمونه نسخه آموزشی

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان

مواد لازم :

▪ میگو ۱ کیلو
▪ پیاز یک عدد ( درشت )
▪ آرد ۳/۲ لیوان
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری
▪ ماست دو قاشق سوپخوری
▪ زعفران نصف قاشق چایخوری
▪ تخم مرع یک عدد
▪ نمک مقدار لازم
▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▪ فلفل مقدار لازم

● طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده
روش پوست کندن میگو:

سرودم ميگو را با دو دست گرفته ودر يك خط مستقيم بطرفين بكشيد. سپس سرودم را بطور مستقيم بطرف هم فشار داده ودوباره به طرفي بكشيد. با اين طريق پوست ميگو بصورت غلاف خارج مي گردد. پس از ان سرميگو را كنده وقسمت قابل خوردن را كه همان گوشت ميگوست جدا نماييد و برشی در کمر آن ایجاد کرده و روده اش را بکشید.

بعد از پوست کندن میگوها آنها را
شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .
مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .


یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .



fried-shrimp-sl-521172-l.jpg


1145678671871909909090457453415415



آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان
زیرمجموعه : آشپزی ,
تعداد مشاهده : 668
صفحه اصلی انجمن سایت فروشگاه سایت خرید کارت شارژ تبلیغات کسب درآمد در خانه
آموزش نسخه پیجی در داروخانه