مواد لازم:
آرد گندم 500 گرم
روغن 300 گرم
خاکه قند 125 گرم
خرمای سیاه نرم 500 گرم
مغز گردو 125 گرم
دارچین کوبیده نرم 1 قاشق سوپخوری
هل کوبیده 1 قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا هستهء خرما را جدا و به جای آن در هر خرما یک تکه گردو میگذاریم.
خرما را در بشقاب تخت کنار هم میگذاریم به طوری که جای کلاهک آن رو به بالا باشد. تمام بشقاب را به این صورت میچینیم روغن را در ظرفی ریخته روی اتش می گذاریم تاداغ شود آرد را داخل آن می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم مرتب بهم می زنیم تا آرد سرخ شده طلائی شود آرد و روغن داغ را روی خرما میریزیم روی آن را صاف میکنیم تا روی خرما را بپوشاند و در آخر با خاکهء قند و دارچین و پودر پسته روی آن را تزیین میکنیم.