تخم مرغ 2 عدد . آرد سفید 1 و نیم لیوان . شکر 2/3 لیوان . روغن مایع 2/3 لیوان
ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان . پودر هل 1/3 قاشق چایخوری . گلاب 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری . کنجد برای تزیین روی کیک
طرز تهیه : ابتدا کانکشن را روی درجه حرارت 230 درجه تنظیم کنید سپس کلید استارت را بزنید تا ماکروفر گرم شود ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید تا شکر حل شود.
در ادامه ماست و روغن مایع و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس پودر هل ، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و روی مایه کیککم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید ( در حد مخلوط شدن کافی است و نیازی به هم زدن زیاد نیست ).
داخل قالب های کیک یزدی یا قالب های مافین را تا 2/3 از مایه کیک بریزید ، روی کیک ها مقداری کنجد بپاشید سپس قالب ها را روی توری بچینید و داخل ماکروفری که گرم شده است به مدت 10 – 12 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از مقداری زعفران دم کرده در این کیک استفاده کنید ، برای پخت کیک فضای ماکروفر باید داغ باشد تا کیک ها خوب پف کنند ، برای زیبایی بیشتر کیک ها میتوانید روی کیک ها با چاقویی چرب علامت + بزنید سپس کنجد بریزید و داخل فر بگذارید.