قیمت هتل آپارتمانهای مشهد آموزش نسخه خوانی در داروخانه

پکیج آموزشی اصول نسخه خوانی در داروخانه به همراه صد ها نمونه نسخه آموزشی

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان

موادلازم :

نخود خیس شده=250 گرم

پیاز=1 عدد بزرگ

سیر=3 حبه

نمک و فلفل=به میزان لازم

ادویه فلافل=2 قاشق چای خوری

آویشن و جعفری خرد شده

بکینگ پودر=1 قاشق چایخوری

روغن مایع

طرز تهیه

برای تهیه فلافل اصلی ترین مهره نخوده !!!

اگه یه کاسه سر خالی نخود رو خیس کنید بسه ! البته از دفعه های بعد اندازه دستتون میاد.

این یک کاسه نخود رو خیس می کنیم به مدت دو روز . نکته مهم اینه که آب نخود در طول این دو روز باید چند باری عوض بشه می تونین روزی سه بار آبش رو عوض کنین

و اونو در چرخ گوشت بریزین و حداقل دو بار چرخش کنین شایدم سه بار البته نباید نخود به صورت پوره در بیاد دونه های نخود باید معلوم باشه . یکدست و یکنواخت .

یک عدد پیاز متوسط هم یا چرخ کنین یا با قسمت بسیار ریز رنده کنین و داخل نخودهای چرخ شده بریزین.

نمک هم به مقدار لازم و فلفل فراوون (سعی کنین فلفل قرمز استفاده بشه)

 قاشق چایخوری بکینگ پودر برای پف کردن (به مقدار کم)

آویشن به مقدار خیلی خیلی کم

( از جعفری کاملا خرد شده هم استفاده کنید چون طعمشو خیلی خوشمزه میکنه)

نمی دونم تا حالا اسم ادویه فلافل رو شنیدین یانه ! بله این همون چیزیه که این فلافل فروشی های ناقلا از همه قایم می کنن . پس اگر تونستید این ادویه رو قبلا از عطاری خریداری کنیدو دوقاشق پر غذاخوری به نخودها اضافه کنین.

همه مواد رو قشنگ ورز بدین و مخلوط کنین . و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارین .

بعد از بیرون اوردن اگه خوب تو دست جا گرفت که خوبه اگه هم نه می تونین یک قاشق غذاخوری یا حداکثر دوقاشق غذاخوری آب به این مواد اضافه کنین.

یه قالب فلافل هم بگیرین که تو پلاستیک فروشی ها و یا لوازم قنادی فروشی موجوده.به مقداری که همون قالب داره توش بریزین و در ماهی تابه ای که روغن مایع فراوون داره برگردونین و سرخ کنین.

نکته ای که موقع سرخ کردن باید رعایت بشه اینه که اول شعله رو خیلی خیلی کم کنین و فلافل ها رو در ماهی تابه پر کنین و در ماهی تابه تون رو برای چند دقیقه بگذارین تا فلافل ها مغز پخت بشن و موقع خوردن مزه خام نخود حس نشه. و بعد از چند دقیقه درش رو بردارین و مواظب باشین بخاری که روی در رو گرفته تو ماهی تابه نریزین .
بعد از سرخ شدن باید داغ داغ سرو بشه و حتما برای خوردنش از نون باگت استفاده کنید و برای خوشمزه تر کردنش پیاز و جعفری و ریز کنید و به همراه خیار شور و گوجه و سس مخصوص فلافل .


سس مخصوص (سه قاشق سس قرمز رو با یک ونیم قاشق سس سفید و نمک مخلوط کرده بهش فلفل فراوون می زنیم و بعد از مخلوط کردن سه قاشق غذاخوری آب تمبر هندی اضافه میکنیم و کمی روی حرارت میپزیم.)

آموزش درست کردن فلافل عربی

 

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان
زیرمجموعه : آشپزی ,
تعداد مشاهده : 795
صفحه اصلی انجمن سایت فروشگاه سایت خرید کارت شارژ تبلیغات کسب درآمد در خانه
آموزش نسخه پیجی در داروخانه