قیمت هتل آپارتمانهای مشهد آموزش نسخه خوانی در داروخانه

پکیج آموزشی اصول نسخه خوانی در داروخانه به همراه صد ها نمونه نسخه آموزشی

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان

 

1. دیاوولی فریت با سس پیاز و شوید

 

مواد لازم:

 

دیاوولی فریت (فلفل تند سرخ شده):

 

  • ۱ فنجان روغن کانولا
  • ۴ حبه سیر تازه، ریز ریز شده
  • ۴ فیله آنچووی (یا ماهی دلخواه)، کوبیده شده
  • ۹ فلفل قرمز ریز خشک شده

 

سس پیاز و شوید:

 

  • ۶ پیازچه، خرد شده
  • نیم فنجان شوید تازه ساطوری شده
  • نیم فنجان جعفری ساطوری شده
  • ۱ فنجان ماست پرچرب
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • آب یک عدد لیمو
  • شکر به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

برای درست کردن دیاوولی فریت: در قابلمه کوچکی روغن کانولا را داغ کنید. در ماهیتابه بزرگی سیر و آنچووی کوبیده را پخش کنید. فلفل های خشک را رویش بریزید و پخش کنید. وقتی روغن در قابلمه داغ شد، آن را از روی حرارت بردارید و از ملاقه فلزی برای ریختن روغن داغ در ماهیتابه استفاده کنید. آنها را مخلوط کنید و مواظب باشید فلفل ها نسوزند.

 

برای درست کردن سس پیاز و شوید: در کاسه ای پیازچه، شوید، جعفری، خامه ترش، ماست، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سس شما آماده است.
 

 

 

 

۲. سس شیرین میوه ای

 

مواد لازم:

 

  • نیم فنجان شکر
  • یک بسته ۲۲۰ گرمی پنیر خامه ای
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • میوه های مختلف

 

شکر و پنیر خامه ای را با میکسر برقی و سرعت متوسط بزنید تا نرم شود. خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. آنها را در ظرفی ریخته و رویش را بکشید. بگذارید ۴ ساعت بماند. سپس با میوه های دلخواهتان سرو کنید.

 


 

 

3. سس زنجبیلی بادام و بادنجان

 

مواد لازم:

 

  • ۱ بادنجان بزرگ
  • ۴ قاشق روغن
  • ۲ قاشق زنبیل آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری گشنیز خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری رازیانه
  • نیم قاشق چایخوری هل
  • نیم قاشق چایخوری پاپریکا
  • کمی نمک و فلفل
  • ۳ قاشق بادام خرد شده
  • ۱ قاشق مایونز
  • می توانید با این موارد سرو کنید: هویج، لوبیاسبز، مارچوبه، نان یا نان سوخاری

 

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. بادنجان را از طول دو نیم کنید. آن را با روغن چرب کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. آن را در فر بگذارید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد و نرم شود. دربیاورید تا سرد شود. سپس با قاشق داخلش را خالی کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و داخلش روغن بریزید. وقتی داغ شد، زنجبیل، گشنیز، زیره، رازیانه، هل، پاپریکا، نمک و فلفل را بریزید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید در روغن داغ سرخ شوند. سپس در کاسه ای بریزید و مغز بادنجان را که خالی کرده بودید به علاوه مایونز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس با نان و سبزیجاتی که تمیز کرده و برش داده بودید سرو کنید.
 

 

4 .سس اسفناج و پیاز

مواد لازم:

 

  • ۵ قاشق کره
  • ۲ قاشق روغن نباتی
  • ۱ عدد پیاز قرمز، خرد شده
  • ۱ عدد پیاز سفید، خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱ فنجان مایونز
  • سه چهارم فنجان خامه ترش
  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۲۰۰ گرم اسفناج
  • سبزیجات دلخواه و چیپس

 

کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید و روغن اضافه کنید. پیازها را داخلش بریزید و با نمک و فلفل تفت دهید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید پیازها سرخ شوند. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود. مایونز، خامه ترش، پنیر خامه ای و فلفل قرمز را در کاسه ای هم بزنید تا نرم شود. پیازها و اسفناج را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید. با چیپس و برش های سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.
 

 

5. سس ماست خیار و شوید

 

مواد لازم:

 

  • ۲ فنجان ماست
  • ۱ فنجان خیار خرد شده
  • ۲ قاشق شوید تازه ساطوری شده
  • ۱ قاشق گشنیز خرد شده
  • نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نیم قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
  • سبزیجات مختلف مانند لوبیاسبز، کرفس، خیار، قارچ، چغندر کبابی یا سیب زمینی آب پز

 

در کاسه ای ماست، خیار، شوید، گشنیز، فلفل قرمز، سرکه و نمک و فلفل سیاه بزنید و مخلوط کنید. سپس با سبزیجات مختلف سرو کنید.
 

 

 

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان
زیرمجموعه : آشپزی ,
تعداد مشاهده : 521
صفحه اصلی انجمن سایت فروشگاه سایت خرید کارت شارژ تبلیغات کسب درآمد در خانه
آموزش نسخه پیجی در داروخانه