نکات کلیدی و مهم برای طرز تهیه کوفته تبریزی
ین غذاهای سنتی، کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذاها و البته تنها غذایی است که با حداقل تغییر در شیوه پخت، تقریبا در تمام خانوادههای تبریزی به یک روش آماده و طبخ میشود. مواد لازم، روش پخت و فوتهای کوزهگری (یا بهتر است بگوییم کوفتهگری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۴-۶ نفر :
گوشت مغز ران بدون چربی ۴۵۰ گرم
لپه ۲۵۰ گرم
تره–مرزه ۲۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان ۱۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم
برای مشاهده ی متن کامل به ادامه متن کلیک کنید ...