آموزش نسخه خوانی در داروخانه آموزش نسخه خوانی در داروخانه

پکیج آموزشی اصول نسخه خوانی در داروخانه به همراه صد ها نمونه نسخه آموزشی

http://up.varoone.ir/up/varoone/theme/L137111228462.jpg

اگر رژیم دارید و سالاد در برنامه غذایی شما جای مهمی را اشغال کرده است بهتر است با توصیه های ما سالاد خود را خوش طعم و متنوع کنید...
 

 

http://picup.a-w.ir/uploads/13649658001.gif

 

زیرمجموعه : آشپزی ,

مواد لازم :

 

 پیازنازک تکه شده

۱ عدد

 سیر خرد شده

 ۳ حبه متوسط

 فلفل تند تازه

 ۱-۲ قاشق چایخوری

 گشنیز آسیا شده

 ۲ قاشق چایخوری

 خردل خشک

۱ قاشق غذاخوری

آب مرغ با سبزیجات

۵ فنجان و ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه

۲ قاشق غذا خوری

سیب زمینی قرمز خردشده

۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد شده

۱ عدد متوسط

کلم پیچ یا کلم برگ خرد شده به صورت نازک

۳ فنجان

نمک و فلفل سیاه

به میزان مقدار کافی

 

http://picup.a-w.ir/uploads/13649658001.gif

 

زیرمجموعه : آشپزی ,

. دیاوولی فریت با سس پیاز و شوید

مواد لازم:

 

دیاوولی فریت (فلفل تند سرخ شده):

 

  • ۱ فنجان روغن کانولا
  • ۴ حبه سیر تازه، ریز ریز شده
  • ۴ فیله آنچووی (یا ماهی دلخواه)، کوبیده شده
  • ۹ فلفل قرمز ریز خشک شده

 

سس پیاز و شوید:

 

  • ۶ پیازچه، خرد شده
  • نیم فنجان شوید تازه ساطوری شده
  • نیم فنجان جعفری ساطوری شده
  • ۱ فنجان ماست پرچرب
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • آب یک عدد لیمو
  • شکر به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

    لطفا" ادامهء متن را ....
زیرمجموعه : آشپزی ,

 

 

مواد لازم:

 ژلاتین  ۳ ورق (۶ گرم)
 توت فرنگی (پوره شده)  ۲۰۰ گرم
 شکر  ۷۵ گرم
 ماست توت فرنگی  ۵۰ گرم)
 بستنی وانیلی (نرم شده)  نیم لیتر
توت فرنگی (نگینی خردشده) ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی به تعداد لازم

لطفا" به ادامهء مطلب ....

زیرمجموعه : آشپزی ,

انجماد لبنیات
▪ پنیر
پنیرهای مخصوص پیتزا و پنیرهای سفت خارجی بین ۶-۸ ماه قابل نگهداری می‌باشند.
▪ خامه
به‌صورت نمک زده یا شکر زده به مدت ۳ ماه قابل نگهداری می‌باشد.


  ادامه مطلب را دنبال کنید
 


بسیاری از افراد تصور می‌كنند كه روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد.

زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشك قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌كنند كه روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالیکه..........


  ادامه مطلب را دنبال کنید

زیرمجموعه : آشپزی ,
صفحه اصلی انجمن سایت فروشگاه اینترنتی خرید کارت شارژ تبلیغات کسب درآمد در خانه
آموزش نسخه پیجی در داروخانه